PAGINA MET MAATVOERINGEN VAN DE ITALIAANSE DESIGNKEUKEN

SNAIDERO KUBE

     
 
De Kube is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Om een inzicht te geven in de vele mogelijkheden hebben we op deze pagina wat meer informatie gezet over de mogelijkheden.
   
  Bladdieptes
 
De volgende bladdieptes zijn mogelijk: 34.4cm, 60cm, 75cm en 90cm. De onderkasten worden geleverd tot een maximale diepte van 72cm (excl. de deur). Zie hiervoor ook het ingescande overzicht op deze pagina.
   
  Bladdiktes
 
De officiele bladdiktes van de Kube Techno zijn 2cm voor het deel wat vrijwel gelijk loopt qua diepte met de kasten en 20cm voor het gedeelte wat aan de voorzijde uitsteekt. Dit zijn de maten dus voor als we keukens inplannen volgens het Snaidero Concept. Het staat de klant uiteraard vrij om (in overleg) hiervan af te wijken. Met name bij eiland oplossingen is het vrij eenvoudig om zelf een eigen bladdikte (lees: werkhoogte!) te kiezen. Vandaar dat we voor ons zelf in de showroom van 6cm zijn uitgegaan.
   
  Kasthoogtes
 

De keuken opstelling van de Kube zonder bovenkasten is standaard 171cm hoog. Dit is opgebouwd uit een plinthoogte van 20cm, een onderkastromp van 72cm, een bladdikte van 2cm en een opzetkast van 70m. Uiteraard kan de opzetkast ook vervallen zodat de apparaten in de hoge kast (liefst onzichtbaar achter de deuren) ingebouwd kunnen worden. De opzetkasten zijn alleen verkrijgbaar in 60cm breedte (logisch omdat dit de gangbare apparaatbreedte is). De onderkast onder het 20cm dikke blad is trouwens 54cm hoog. De breedtes van de onderkasten Kube Techno zijn mogelijk in 45, 60, 90 of 120cm. Ook zijn er onderkasten van 15 en 30cm breedte mogelijk, deze zijn echter niet mogelijk met pottenladen (zie overzicht).

Bij de bovenkasten in het Kube concept worden er 54cm hoge bovenkasten bovenop de luifel gepland van 7cm. De totale hoogte komt hierbij uit op 218cm (uitgaande van plint 20cm). De maatvoering van de opzetkasten zijn bij deze keuken dus weer anders omdat de luifel 7cm naar beneden is gezakt!

Als de luifel niet toegepast wordt bij de Kube dan zijn er qua bovenkasten meer hoogtes beschikbaar (zie ook hiervoor het overzicht). De beschikbare hoogtes zijn: 36, 54, 72 en 90cm.

Mocht u andere maten willen dan getoond op deze pagina, neemt u dan gerust contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden hierin. Sommige kasten kunnen we namelijk nog aanpassen (niet voor alle kleuren!).

   
  Ingescand overzicht kasthoogtes voor de Snaidero Kube zonder bovenkasten
  Overzicht beschikbare kasthoogtes voor de Snaidero keuken kube zonder de bovenkasten.
   
  Ingescand overzicht kasthoogtes voor de Snaidero Kube mét bovenkasten en mét Snaidero luifel e.d.
  Ingescand overzicht met mogelijkheden voor de Snaidero Kube keuken mét bovenkasten.
   
  Ingescand overzicht kasthoogtes voor de Snaidero Kube keuken mét bovenkasten en zonder Snaidero luifel e.d.
  Beschikbare maatvoeringen voor de Snaidero keuken Kube in de oplossing zonder de luifel e.d.
   
  Ingescand overzicht kasthoogte en bladmaten van de Snaidero Kube
  Overzicht kasthooges, bladdieptes en dergelijke voor de Snaidero keuken Kube.
     
   
 

Van de Kube hebben we een filmpje op onze site gezet. Klik hiervoor op het logo naast deze tekst.

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 00-31-118-604736 en mobiel op 00-31-6535-78459.

bekijk hier de video over de Snaidero Kube keuken
 
  Snaidero Kube keuken in wit hoogglans.
   
   
 
Klik hier voor de actuele collectie met Snaidero Italiaanse design keukens.
   
   
  Neem contact op met uw Snaidero dealer. De specialist in Italiaanse design keukens.
Diverse keukenaanbiedingen met Italiaanse design keukens van de Snaidero Concept Store.
   
   
  Klik hier om naar de apparatensite te gaan met keuken apparatuur.